image
logo
“Ontdek de wereld van Nyvidd.
Een bijzondere wereld waar alles draait om het hoogtepunt van de IJslandse cultuur: visleer.”
image

OVER ONS

Omdat we graag onze liefde voor IJsland - en al het moois dat het te bieden heeft - met de rest van de wereld wilde delen, openden we in 2016 onze winkel in Eindhoven: de design hoofdstad van Nederland. In deze winkel vind je een prachtige selectie aan vis-lederen producten; van grondstoffen, tot bijzondere designs.

image

Visleer opent eindeloze mogelijkheden. Ervaar de potentie van een vrij onbekend product, met unieke eigenschappen. Iedere vissoort heeft zijn specifieke uiterlijke kenmerken, die in iedere kleur uitvoerbaar is. Benieuwd naar de mogelijkheden? Nyvidd helpt je graag met het ontdekken van alle opties.

“ Ben jij er klaar voor?”

Pic

DUURZAAM ALTERNATIEF

“Het visleer van Nyvidd is een duurzaam alternatief voor voor rund en andere dieren, die helaas, nog steeds vanwege hun huid worden gedood. Het visleer is een bijproduct, wat normaal gesproken weggegooid zou worden. .”
Pic

MILIEUVRIENDELIJK

“Een ander voordeel van visleer is dat het verfproces van deze huid de minste chemicaliën nodig heeft. Daardoor is het veel minder schadelijk voor het milieu of voor het leer zelf. ”
Pic

UITZONDERLIJK

“Daarnaast is visleer véél sterker dan rundleer. Dit heeft te maken met de natuurlijke cross-fiber structuur. Visleer blijft flexibel en zacht, terwijl het tegelijkertijd een robuuste uitstraling heeft.”
image

FROM IMAGINATION TO CREATION

Pic

Kies één van de vier visleer-types en bepaal je kleur(en)

Pic

Selecteer het type product naar wens

Pic

Je creatie is klaar voor gebruik!

CONTACT

Torenallee 60, 5617 BD Eindhoven

06 41380774

info@nyvidd.nl